BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde schilder

  • Heemskerk
  • 16,07 bruto per uur
  • 10 – 20 uur

Ben jij een echte schilder, houd je van mooi werk en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever zoeken wij een schilder die van het mooie werk houdt. Jij hebt de juiste kennis over schilderen en kan zelfstandig aan het werk. Iemand die de fijne kneepjes van het vak weet. Wij zijn opzoek naar jouw vakmanschap!

Wat ga je doen?

Voor onze opdrachtgever kan je aan het werk in een prachtig pand gelegen in Heemskerk. De kwaliteit staat hoog in het vaandel bij dit bedrijf en ook vinden zij uitmuntende service belangrijk. Voel jij je verantwoordelijk voor een mooi eindresultaat? Dan ben je hier aan het goede adres. 

Werkdagen en -tijden:

De werkdagen en -tijden zijn in overleg.

Vergoedingen:

Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km.

Functie-eisen

-Passie voor het vak
-Nauwkeurig 
-Zelfstandig
-Fysiek in goede conditie
-Minimaal 12 maanden beschikbaar

Bijzonderheden

Ben je geïntresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat je een duidelijke motivatie mee stuurt onder vermelding van het onderstaande ONR nummer. 

Wij streven ernaar om de sollicitatie binnen 3 tot 5 dagen werkdagen te behandelen. Het bruto-uurloon is all-in. Ben je nog niet gepensioneerd, dan kunnen wij je helaas niet van dienst zijn en verwijzen je naar andere uitzendbureaus. 

ONR: 25978

25978

FavoriEte bijbanen: techniek, hospitality, transport & logistiek, zakelijke dienstverlening

Doorwerker.nl

Bedrijven met doorwerkers