BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde kookdame, of kookheer (diverse locaties)

  • Nederland
  • €13,85 bruto per uur
  • 18 – 20 uur

Houd je van koken, ben je een echte teamspeler en wil je mensen die speciale aandacht nodig hebben een leuke dag bezorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever bedenkt, bouwt en beheert foodconcepten met een verhaal. Voor bedrijven en overheid, op scholen en universiteiten, in ziekenhuizen en zorginstellingen en op verblijfsrecreatie. Dit doen zij met circa 4.500 enthousiaste medewerkers die op bijna 10.000 locaties in Nederland zich inzetten voor verschillende doelgroepen. Hierbij kun je denken aan ouderen met dementieverschijnselen, mensen met een verstandelijke en/of lichamelijk beperking, of een psychische aandoening. De mensen zijn van alle leeftijden. De basis? Een groot gevoel voor gastvrijheid en lekker, gezond en duurzaam eten & drinken. Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar gepensioneerde kookdames en -heren op diverse locaties. 

Wat ga je doen? 
Je start jouw dag op de besproken tijd met een kop koffie of thee en je maakt een praatje met de bewoners. Samen met de bewoners ga je gezonde, warme maaltijden bereiden. Binnen het vastgestelde budget voor de maaltijden kun je heel creatief zijn. De bewoners helpen met de (voor)bereiding van de maaltijd. Dit is feest, want jullie hebben ontzettend veel plezier samen! Dit is het leukste en belangrijkste moment van de dag. Wanneer je de borden mooi hebt opgemaakt gaan jullie aan tafel om te smullen van de lekkere maaltijd.Vervolgens ruim je alle spullen weer netjes op en zorgt ervoor dat de keuken weer spik en span is. Je  koopt nieuwe ingrediënten in en verzorgt de nodige administratie. De werkdag zit erop en dit wordt beloond met blije gezichten van de bewoners.

Bekijk het filmpje en krijg een goede indruk van wat het werk betekent: https://www.youtube.com/watch?v=AUYpVAGp7fE 

Werkdagen en -tijden
De warme maaltijden bereiden doen zij op deze locaties van maandag tot en met vrijdage, gedurende 3,5 tot 5 uur per dag tussen 12:30 en 18:00. Je kunt kiezen hoeveel dagen je wil werken. We vragen je wel om minimaal 3 dagen beschikbaar te zijn.

De locaties
Er zijn verschillende locaties waar je aan het werk kan: Nijmegen, Wijchen, Elst, Arnhem en Huissen. Heb je een voorkeur voor een vaste locatie en groep of wil je afwisseling en elke dag op een andere locatie werken? Beide is mogelijk! 

Het type bewoner verschilt per locatie en is een combinatie van verstandelijk en/of lichamelijk beperkten. Bij de oudere bewoners komt ook vaak dementie voor. De groepen verschilt tussen de 15 en 25 bewoners.

Reiskosten 
Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er is gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving. 

Mocht je met de auto gaan, dan zijn de eerste 10 km enkele reis altijd voor eigen rekening (10 km heen en 10 km terug). Daarna wordt er € 0,15 per km vergoed. Bij kookdames/-heren die werken op een vaste locatie is er een maximum van 30 km enkele reis. Werk je op verschillende locaties dan is dit maximum niet van toepassing. 

Let op: Je hoeft absoluut geen ervaring te hebben als kok of keukenmedewerker. Het belangrijkste is dat je kan koken en er plezier in hebt! Ben je enthousiast over de functie? Dan ben je van harte welkom! De opdrachtgever kijkt gezamenlijk naar de mogelijkheiden en flexibiliteit in werkdagen en -tijden. 

Een kookdame over het werk: “Ik krijg energie van de omgang met de bewoners en de oprechte waardering die ze voor mijn werk hebben. Elke dag word ik bedankt dat ik ben komen koken.”

Functie-eisen

– Woont bij-, of directe nabijheid van de betreffende locatie
– Passie voor koken
– Bij voorkeur ervaring met de doelgroep
– Creatief
– Denkt in oplossingen
– Houdt van resultaat
– Beschikt over een dosis humor
– Vriendelijk en loyaal
– Flexibel 

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Als je al ingeschreven bent bij ons log je gewoon in. Ben je niet ingeschreven? Schrijf je dan vrijblijvend in via onze website en maak je profiel s.v.p.compleet,. Zorg ervoor dat je een duidelijke motivatie mee stuurt en dat jouw profiel voorzien is van uw eerdere ervaringen. Vermeldt s.v.p. ook het ONR25975 nummer. Wij streven ernaar de sollicitatie binnen 3 tot 5 werkdagen te behandelen. Het bruto uurloon is een all-in loon. Ben je nog niet gepensioneerd, dan kunnen wij je helaas niet van dienst zijn en verwijzen je naar een van de andere uitzendbureaus.

 

ONR25975

25975

FavoriEte bijbanen: techniek, hospitality, transport & logistiek, zakelijke dienstverlening

Doorwerker.nl

Bedrijven met doorwerkers