BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde Locatiebeheerder(s) in Alkmaar

 • Alkmaar
 • 13,33
 • 6 – 8 uur

Houd je graag alles in de gaten en lijkt het je leuk om een aantal uur per week bezig te zijn met het reilen en zeilen van een parkeergarage? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is de nummer één parkeerexploitant in Europa. Zij hebben meer dan 50 jaar ervaring in het parkeerbeheer en beheren en exploiteren ruim 1.4 miljoen parkeerplaatsen op meer dan 9.000 locaties in 12 Europese landen voor particuliere vastgoedeigenaren en openbare instellingen. Alle parkeergarages bieden een klantgerichte service. Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar parkeerbeheerders voor de regio Alkmaar.

Wat ga je doen?
Als locatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor de totale operatie van de parkeergarage, jij zorgt ervoor dat het ten alle tijden schoon, heel en veilig is. Onze parkerende klant houdt dankzij jouw uitmuntende service en inzet een positieve ervaring over aan het bezoek aan onze garage. Je ziet zaken liggen en reageert hier adequaat op, daarnaast zorg je voor een goede administratie en duidelijke rapportering richting onze opdrachtgever. Je voert preventief onderhoud aan de aanwezige parkeerapparatuur uit en lost zelfstandig eenvoudige storingen op, maar je weet ook tijdig de hulp van de technische dienst in te roepen.

Binnen de functie is het van belang dat je kansen, problemen en/of belemmeringen signaleert, oppakt en actie onderneemt waar mogelijk. Feitelijk onderneem je zelf initiatief. 

Werkdagen en -tijden
De werkdagen zijn maandag en vrijdag. Totaal 6 uur per week.

De functie is in principe per direct en start na een positief kennismakingsgesprek op een datum, in overleg met de opdrachtgever.

De reiskosten op basis van woon- werkverkeer worden vergoed met € 0,19 per kilometer vanaf 5 km enkele reis. 

Functie-eisen

 • Woont in Alkmaar of omgeving
 • Beheerst de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk) goed
 • Goede sociale vaardigheden
 • Enige jaren aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie of aanverwante branche is een pré
 • Praktische en actieve instelling
 • Nauwkeurig en betrouwbaar
 • Technisch inzicht
 • Bereid zijn tot het verstrekken van een V.O.G. document
 • Vitaal en fysiek in goede conditie

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’.
Voor gepensioneerden die al ingeschreven zijn kunnen na de knop Reageren de vervolgknop Inloggen hanteren.
Zorg ervoor dat je een duidelijke motivatie mee stuurt, met vermelding van ONR nummer 25965 en jouw profiel voorzien is van eerdere werkervaringen. Wij zullen jouw sollicitatie zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. Normaal gesproken is dat binnen 5 werkdagen).

Belangrijk

Doorwerker.nl is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht je nog niet met (vroeg) pensioen zijn kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie. In dat geval verwijzen we je naar Uitzendbureaus die banen hebben voor niet gepensioneerden.

ONR25965

25965

FavoriEte bijbanen: techniek, hospitality, transport & logistiek, zakelijke dienstverlening

Doorwerker.nl

Bedrijven met doorwerkers