BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde Technisch medewerker

  • Nederland
  • 13,85
  • 4 – 24 uur

Ben je technisch onderlegd, handig met apparatuur en flexibel beschikbaar? Dan zijn we naar jou op zoek.

Onze opdrachtgever is een belangrijke speler op de markt van vending machines. Door het land hebben zij op meerdere locaties vending machines staan die zijn gevuld met hun eigen, vers geproduceerde producten. Zij zijn op zoek naar gepensioneerde techneuten die technisch zeer handig zijn en die woonachtig zijn in een van de volgende regio’s: Amsterdam, Rotterdam/Den Haag, Utrecht, Den Bosch en Arnhem of in de nabije omgeving.

Wat ga je doen?
De opdrachtgever heeft op verschillende locaties vending machines staan en is momenteel flink aan het uitbreiden met het plaatsen van nieuwe vending machines. Voor deze taak hebben zij een handige techneut nodig.

Tot jouw takenpakket behoort het installeren van nieuwe vending machines en het testen van de vending machines met een ingebouwde tablet. Via een bepaald proces zal jij de testen uitvoeren en technische handelingen verrichten daar waar de vending machine niet goed functioneert. Tevens zal je de kanalen binnen de hardware controleren en stekkers verwijderen en vervangen waar nodig.

Om je werk goed te kunnen verrichten, zal je eerst meelopen met een collega. Van A tot Z word jou aangeleerd hoe je de vending machines plaatst en controleert via de vastgelegde processen.

Werkdagen en -tijden
Momenteel zal je voornamelijk op oproepbasis nodig zijn, aangezien de opdrachtgever je naar locaties zal sturen waar de bestaande vending machines een foutmelding geven. Dit is van tevoren niet in te schatten, dus wordt er om flexibele beschikbaarheid gevraagd. De opdrachtgever kan je oproepen en naar een dichtbij zijnde locatie sturen.

De opdrachtgever is aan het uitbreiden en wil in de toekomst wekelijks nieuwe vending machines plaatsen. Dan zal je wekelijks nodig zijn voor één dagdeel tot volledige dag per week om deze handeling uit te voeren.

Functie-eisen

  • Technisch onderlegd met ervaring
  • Punctueel en betrouwbaar
  • In bezit van rijbewijs B
  • In bezit van eigen vervoer

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat je een duidelijke motivatie mee stuurt en dat jouw profiel voorzien is van eerdere werkervaringen. Vermeld s.v.p. in je motivatie tevens het nummer ONR25957.

Als je bij ons al bent ingeschreven en je op de button reageren hebt geklikt ga je vervolgens naar de button inloggen. Kandidaten die niet bij ons zijn ingeschreven adviseren we eerst vrijblijvend in te schrijven, of via de knop reageren en de gegevens in het betreffende veld in te vullen. Wij streven ernaar de sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Het bruto uurloon is €13,85 (Dat is inclusief vakantietoeslag en vakantiedagen). Reiskostenvergoeding € 0,19 per km.

Doorwerker.nl is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht je nog niet met (vroeg) pensioen zijn kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij je door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

ONR25957

25957

FavoriEte bijbanen: techniek, hospitality, transport & logistiek, zakelijke dienstverlening

Doorwerker.nl

Bedrijven met doorwerkers