BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde thuiszorgmedewerker

  • Nederland
  • 13,14
  • 8 – 16 uur

Ben je begaan met het welzijn van anderen en beschikbaar voor een nuttige bijbaan? Dan zijn we naar jou op zoek! Wij zijn per direct op zoek naar een gepensioneerde en enthousiaste thuiszorgmedewerker, die het vaste gezicht is voor de cliënten in een van de volgende regio’s: Haarlem, Leiden, Hoofddorp, Gouda, Noordwijk, Lisse, Hillegom en Maarssen.

Onze opdrachtgever is een thuiszorginstelling die thuiszorg faciliteert aan cliënten die daar baat bij hebben. De opdrachtgever is actief in verschillende regio’s en biedt per regio een aangepast, compleet zorgpakket aan. Het team van medewerkers bestaat uit betrouwbare, ervaren en gemotiveerde medewerkers die bekend zijn in de regio en daardoor weten wat er speelt en leeft.

Wat ga je doen?
Je start de dag met een kop koffie bij jouw vaste cliënt thuis en maakt allereerst een gezellig praatje met elkaar. Daarna worden gezamelijk de huishoudelijke taken van die dag besproken en wordt er een plan van aanpak gemaakt. De werkzaamheden kunnen variëren  van het schoonmaken van de keuken, stofzuigen of het verzorgen van de planten, dit is afhankelijk van de behoefte van de cliënt. Let wel op dat de voornaamste werkzaamheden het huishouden is.

Naast jouw huishoudelijke taken voel je je ook verantwoordelijk voor het welzijn van de clienten. Indien het niet goed gaat met de client dan neem je contact op met het team en zorg je er samen voor dat de juiste zorg wordt verleend. Tevens aan jouw de taak om mee te denken om de kwaliteit te bewaken en mee te denken over mogelijkheden en verbeterpunten binnen de zorg.

Werkdagen en -tijden
De uren zijn flexibel en in overleg met de opdrachtgever te bepalen.

Functie-eisen

– In het bezit van een VOG
– Fysiek in uitstekende conditie
– Passie voor schoonmaken en huishoudelijke taken
– Is begaan met het welzijn van anderen
– Zorgzaam en sociaal ingesteld
– Resultaatgericht en gemotiveerd 
– Woonachtig in de omgeving van een van de volgende regio’s: Haarlem, Leiden, Hoofddorp, Gouda, Noordwijk, Lisse, Hillegom of Maarssen.

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat je een duidelijke motivatie mee stuurt en dat jouw profiel voorzien is van  eerdere werkervaringen. Vermeld s.v.p. in je motivatie tevens het nummer ONR 25947. Wij streven ernaar de sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Het bruto uurloon is €13,04 (is inclusief vakantietoeslag en vakantiedagen). 

Doorwerker.nl is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht je nog niet met (vroeg) pensioen zijn kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij je door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

ONR 25947.

25947

FavoriEte bijbanen: techniek, hospitality, transport & logistiek, zakelijke dienstverlening

Doorwerker.nl

Bedrijven met doorwerkers