BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde Chauffeurs in verschillende regio’s

  • Nederland
  • 13,85 bruto per uur
  • 10 – 15 uur

Ben je een enthousiaste, fysiek fitte chauffeur en gemotiveerd om te werken voor een opdrachtgever die kwaliteit hoog in het vaandel heeft? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Onze opdrachtgever is een belangrijke speler op de markt van vending machines. Door het land hebben zij op meerdere locaties vending machines staan die zijn gevuld met hun eigen, vers geproduceerde producten. Zij zijn op zoek naar gepensioneerden chauffeurs in de volgende regio’s: Amsterdam, Rotterdam/Den Haag, Utrecht, Den Bosch en Arnhem of in de nabije omgeving.

Wat ga je doen?
De productieruimte van de opdrachtgever is in Arnhem. Hier zul je ’s ochtends heen rijden om de verse producten in vier tot tien boxen op te halen en in te laden in je eigen auto.

Vervolgens rijdt je een route langs verschillende vending machines, dit verschilt tussen vier tot zes locaties. Op de locaties staan wagentjes waarmee je de boxen naar binnen kan rijden. Eenmaal aangekomen bij de desbetreffende vending machine, haal je deze eerst leeg. Vervolgens maak je hem schoon en vul je hem daarna aan met nieuwe, verse producten. Je route is afgestemd op jouw woonlocatie, dus de laatste locatie van je route is in de buurt van jouw woonplaats. Zo ben je lekker snel thuis na je laatste taak!

Werkdagen en -tijden
De opdrachtgever is op zoek naar één of twee Doorwerkers die alleen of samen de week kunnen vullen. Aangezien de producten vers geleverd worden, zullen deze in de ochtend geplaatst moeten worden. De indicatie van de starttijden is als volgt:

Maandag 14:30u
Dinsdag 05:30u
Woensdag 05:30u
Donderdag 05:30u
Vrijdag 05:30u
Zaterdag 13:30

 

 

Functie-eisen

  • In bezit van rijbewijs B
  • In bezit van eigen vervoer met laadruimte voor de boxen
  • Fysiek fit
  • Correct in communicatie
  • Flexibel
  • Punctueel

Bijzonderheden

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat je een duidelijke motivatie mee stuurt en dat jouw profiel voorzien is van eerdere werkervaringen. Vermeld s.v.p. in je motivatie tevens het nummer ONR 25946. Als je bij ons al bent ingeschreven en je op de button reageren hebt geklikt ga je vervolgens naar de button inloggen. Kandidaten die niet bij ons zijn ingesschreven adviseren we eerst vrijblijvend in te schrijven, of via de knop reageren en de gegevens in het betreffende veld in te vullen. Wij streven ernaar de sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Het bruto uurloon is €13,85 (Dat is inclusief vakantietoeslag en vakantiedagen). Reiskostenvergoeding € 0,19 per km.

 

Doorwerker.nl is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht je nog niet met (vroeg) pensioen zijn kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij je door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

 

ONR 25946

25946

FavoriEte bijbanen: techniek, hospitality, transport & logistiek, zakelijke dienstverlening

Doorwerker.nl

Bedrijven met doorwerkers