Hebben we je wakker geschud?
Er is nog zo veel te doen als je met pensioen bent. Genieten van je favoriete hobby’s, je (klein-)kinderen, je partner, je familie en vrienden en … de leukste bijbaan die je stiekem altijd al hebt willen hebben. Voor dit laatste zijn onze Doorwerker-gidsen er voor jou.

Doorwerker.nl

Doorwerker.nl is gespecialiseerd in de leukste bijbanen voor iedereen die met pensioen is. Onze gidsen zijn goed opgeleid en ervaren om niet alleen de leukste, maar vaak ook de meest verrassende bijbaan te fixen voor iedereen die in zijn pensioen zit.
Met meer dan 20 jaar ervaring, zijn wij de bemiddelaar tussen gepensioneerden en opdrachtgevers.

Waar blinken wij in uit?

Anders dan gewone intercedenten, begeleiden onze gidsen je van start tot finish bij je bijbaan. Jouw persoonlijke gids brengt niet alleen in kaart wat jij graag zou willen doen, maar brengt ook aan het licht waar je goed in bent en wat wellicht jouw 67 jaar lang verborgen talenten zijn.

Aan de hand van je profiel, hard & soft skills, gaat jouw gids op zoek naar de best passende bijbaan, speciaal voor jou. Voor de ene gepensioneerde betekent dit een bijbaan die past bij het werk dat hij of zij altijd gedaan heeft. Voor de andere kan dit juist weer een hele verrassende en totaal ander bijbaan zijn.

Onze doorwerkregeling zorgt ervoor dat jij onbeperkt flexibel kunt doorwerken. Jij bent immers met pensioen en dan bepaal jij zelf hoe jij wilt doorwerken!

En het stopt voor onze gidsen niet bij het vinden van de leukste bijbaan. Ook daarna staat jouw gids je bij voor al je vragen.

Bij ons ben je geen uitzendkracht maar een Doorwerker. Dat regelen wij via onze Doorwerkregeling die het mogelijk maakt om door te werken op een manier die past bij je pensioentijd.

Word jij ook een Doorwerker?

Wil jij ook een leuke bijbaan in de vrijetijd die je hebt in je pensioentijd? Wil je leuke bijverdienste in je pensioentijd? Wil je aan blijven sluiten op de maatschappij in je pensioentijd? Of heb je een andere reden waarom je ook graag nog een leuke bijbaan wilt?

Meld je dan nu aan via onderstaande button! Een van onze gidsen neemt dan snel contact met je op: