BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde winkelmedewerker

  • Amsterdam
  • 13,33 bruto per uur
  • 8 – 10 uur

Weet je alles van elektrotechnische, sanitaire en verwarmingsproducten? Kom dan werken in het servicecentrum van onze opdrachtgever.

Wat ga je doen?
Als medewerker van de shop ben je het gezicht van de winkel. Klanten komen langs voor het afhalen van hun bestelde artikelen of komen spontaan langs om producten aan te schaffen die zij nodig hebben voor de klus. Je adviseert hen over de elektrotechnische, sanitaire, en verwarmingsproducten en rekent deze vervolgens met de klant af. Ook kan je goed met computers overweg en zoek je productie informatie op via het internet en het digitale documentatiecentrum.

Werkdagen en -tijden:
Zaterdag van 07:30 -1300 en eventueel op 2 middagen doordeweeks.

Reiskosten worden vergoedt op basis van 0,19 per km. 

Functie-eisen

-Woont in Amsterdam of omgeving
-Beschikbaar op zaterdag 07:30 tot ca 13:00 en eventueel 2 middagen doordeweeks
-Vitaal en representatief
-Advieskundig op het gebied van installatietechnische producten

 

Bijzonderheden

Ben je geintresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat je een duidelijke motivatie mee stuurt, met vermelding van het ONR nummer: 25981 Wij zullen je sollicitatie zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. 

Doorwerker.nl is arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht je nog niet met (vroeg) pensioen zijn dan kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie. 

25981

FavoriEte bijbanen: techniek, hospitality, transport & logistiek, zakelijke dienstverlening

Doorwerker.nl

Bedrijven met doorwerkers