BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde chauffeur van een bakkerij in Diemen

  • Diemen
  • 13,14 bruto per uur
  • 7 – 14 uur

Ben je gepensioneerd, houd je van autorijden en geniet je ook zo van de heerlijke lucht van vers brood en patisserie in de ochtend? Wordt dan de chauffeur van een bakkerij in Diemen op de zaterdagen en 1 dag doordeweeks in overleg en reageer direct!

Wat ga je doen?
Je start elke zaterdag om 04:30 uur in Diemen. Je laadt de bestellingen in en begint vervolgens aan de route. Vanaf de locatie in Diemen vervolg je de rit naar o.a. Laren, Utrecht en Breukelen. Als je alle bestellingen hebt bezorgd dan breng je de auto weer terug naar de loods in Diemen. Je bent circa 11:30 uur weer terug in Diemen. Naast de zaterdagen ben je ook 1 dag in overleg doordeweeks beschikbaar.

Het is belangrijk dat je per direct beschikbaar bent, want je kan meteen ingezet worden! 

Werkdagen en tijden:
De werkdagen zijn op de zaterdag en in overleg één door de weekse dag. De werktijden zijn tussen 04:30 en zoals eerder vermeldt jouw dienst is rond 11:30 uur weer afgelopen. 

De reiskosten op basis van woon-werkverkeer worden niet vergoed. Daarom gaat de voorkeur uit naar iemand die in Diemen of dicht in de buurt woont.

Functie-eisen

– Je woont in Diemen of omgeving
– Rijbewijs B of BE is vereist
– Beschikbaar op de zaterdagen 
– Communicatief goed en enthousiast

Bijzonderheden

Ben je geïntersseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’.
Zorg ervoor dan je een duidelijke motivatie mee stuurt en jouw profiel (werkervaringen) voorzien is van jouw eerdere werkervaringen. Wij streven ernaar jouw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

De opdrachtgever betaald geen extra vergoedingen voor de werkzaamheden.

Het uurloon is bruto inclusief vakantiedagen en vakantietoeslag.

Doorwerker.nl is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht je nog niet met (vroeg) pensioen zijn kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie. 

 

ONR 25926

25926

FavoriEte bijbanen: techniek, hospitality, transport & logistiek, zakelijke dienstverlening

Doorwerker.nl

Bedrijven met doorwerkers