BIJBANEN VOOR GEPENSIONEERDEN

DE DOORWERKERS

Gepensioneerde medewerker leeghalen vaatwasmachines en opruimen.

  • Kamerik
  • 13,14 bruto per uur
  • 12 – 24 uur

Ben je met pensioen en beschikbaar voor een bijverdienste? Lijkt het je leuk om te ondersteunen in de keuken en ben je per direct beschikbaar voor een aantal uur per week? 

Onze opdrachtgever is een evenementen en congresbedrijf in Kamerik die beschikt over een prachtige locatie. Voor hen zijn wij per direct op zoek naar een poultje van medewerkers als medewerker spoelkeuken en facilitaire dienst.

Wat ga je doen?
Het voornaamste werk zal het vullen en uitruimen van de vaatwasmachines zijn en het opruimen van de spullen. Ze hebben een grote korventransportmachine en een pannenwasmachine. Deze doen het grootste werk, het gaat vooral om het logistieke verhaal erachter: het efficiënt vullen van de machines en het opruimen van de schone vaat. Zij hebben zogezegd de ‘Rolls Royce’onder de vaatwasmachines staan en het werk is vooral organiseren en verwerken van de schone spullen en het opruimen van keukenmaterialen etc. 

Werkdagen- en tijden
De werkdagen zijn in overleg en mogelijk van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn van 10.00/11.00 uur tot circa 16.00/17.00 uur. 

Vergoedingen
De reiskosten worden vergoed buiten een straal van 15 KM. Echter is de opdrachtgever wel op zoek naar een kandidaat uit de omgeving van Kamerik. Bij voorkeur zoeken zij iemand die beschikt over een eigen auto, omdat de locatie lastig te bereiken is met het openbaar vervoer. Er is gratis en voldoende parkeergelegenheid op locatie. De lunch wordt verzorgd door de opdrachtgever.

Functie-eisen

– Woonachtig in Kamerik en omgeving
– Beschikbaar voor minimaal 2 ochtenden per week
– Resultaatgericht en servicegericht
– Vindt het heerlijk om in de keuken te staan
– Communicatief sterk en betrouwbaar
– Fysiek in goede conditie, zodat je lang op jouw benen kan staan
– Vriendelijk en sociaal 

 

Bijzonderheden

Ben je geinteresseerd in deze functie? Solliciteer dan gemakkelijk door te klikken op de knop ‘reageren’. Zorg ervoor dat je een duidelijke motivatie mee stuurt en dat jouw profiel voorzien is van jouw eerdere ervaringen. Wij streven ernaar jouw sollicitatie binnen 5 werkdagen te behandelen.

Doorwerker is een arbeidsbemiddelingsbureau voor gepensioneerden. Mocht je nog niet met (vroeg) pensioen zijn kom je helaas niet in aanmerking voor deze functie en verwijzen wij jou graag door naar uitzendbureaus die zich richten op kandidaten tot pensioen.

 

 

ONR25888

25888

FavoriEte bijbanen: techniek, hospitality, transport & logistiek, zakelijke dienstverlening

Doorwerker.nl

Bedrijven met doorwerkers